Bilen bør være helt klar før lengre turer

31 august 2019
Mathias Bjelland
Bilen bør være helt klar før lengre turer

Reis på biltur i Europa

Europa byr på en hel del spennende destinasjoner, men mange av disse går vi glipp av når vi ender opp med å fly overalt. Da får vi for det meste bare sett storbyene. Noen er smarte og leier en bil til ferien, slik at en kan kjøre ut av storbyen, men en går fortsatt glipp av en stor del av selve opplevelsen – nemlig det å kjøre gjennom alle de mindre byene på veien til målet!

Om du ønsker en optimal ferie, så kan en biltur i Europa være lurt. Men da bør du absolutt være klar for at bilen må gjøres klar for en slik tur. Det er for eksempel ikke bare enkelt for batteriet å tåle en slik tur, og en CTEK mxs 5.0 lader til bilturen kan gi deg ekstra trygghet. For hva er vel verre enn å bli tauet til et verksted i et land der du ikke kjenner til språket, og hvor du ikke engang aner om bilforsikringen gjelder?

Blybatteri lader gir trygghet

Skal du virkelig oppleve Europa med et smil om munnen, så er det viktig at du har god trygghet. Nettopp god trygghet gir CTEK mxs 5.0 deg når du reiser på biltur. Da kan du kjøre ned hele Danmark og Tyskland, og inn i hjertet av Europa, med visshet om at batteriet ditt uansett er i god sikkerhet. En slik lader er dessuten enkel i bruk, slik at selv om en ikke er noen ekspert, så går det lett unna. 

Med en CTEX mxs 5.0 lader er du beredt for noe av det verste som kan skje – nemlig at noe så enkelt som batteriet feiler. Det er fort gjort å tenke at så lenge bilen har bensin, motoren går, og bremsene virker, så kommer en seg frem. Men du trenger også et batteri i god form for europaturen din!

 

Flere nyheter