En seng med super komfort

12 juni 2021
Maria Laugesen

Har dine behov eller din stil endret seg, eller trenger sengen bare til å bli skiftet ut til en nyere modell? Da bør komfort være det helt sentrale elementet når du skal velge. Det er nemlig utrolig viktig at du får en god søvnkvalitet for din helse, ditt humør og ditt overskudd, og her spiller sengen din en viktig rolle. Les med her og bli klokere på hva du bør tenke over når du velger ny seng.

Størrelse, type og madrasser

Når du skal velge ny seng bør du blant annet se på følgende elementer:

Størrelsen: du kan vanligvis velge dobbeltsenger med lengder på enten 2 eller 2,1 meter, mens bredden kan variere fra 140-180 cm. Velg den størrelsen som passer for deg og dine behov, og ikke minst for rommet den skal plasseres i.

Type: du kan blant annet velge mellom regulerbare senger, rammemadrasser og kontinentalsenger. En kontinentalseng er en av de absolutt mest populære valg innen dobbeltsenger på grunn av sin evne til å forene komfort med flott design, og den gir en luksuriøs følelse i hverdagen.

Madrasser: det er forskjell på hvor hard madrassen er, hvilke materialer det er, om den er utstyrt med forskjellige soner og teknologier mv. Du bør prøve flere madrasser for å finne den helt riktige for deg og dine behov, så du er sikker på å sove godt om natten.

Designen er også viktig

Ettersom sengen skal stå sentralt på soverommet ditt, så kan vi ikke unngå også å tenke på designen. Hos Bedrenaetter.no kan du få kontinentalsenger i absolutt høyeste kvalitet som kombinerer komfort og vakker design i en flott enhet. Kjøp dem her: www.bedrenaetter.no/senger/kontinentalsenger.html og velg din personlige favoritt blant de mange flotte, moderne designs. Her er du alltid garantert en høy kvalitet uansett hvilken seng du velger.

Flere nyheter