Et nytt hus kan by på mange oppgaver

17 juli 2019
Mathias Bjelland
Et nytt hus kan by på mange oppgaver

Slik fikser du et nytt hus på enklest måte

Å kjøpe et nytt hus kan være fryktinngytende. Det finnes så ufattelig mye å sette i fingrene i, og mange velger tross alt bare å droppe det meste og la det stå en god stund. Så mye blir det for enkelte at en ikke kan se enden av visa, og en gir nesten opp. Men det finnes mange gode alternativer der ute. Har du for eksempel tenkt på wallsticker fremfor å tapetsere om eller male en hel vegg?

Det beste tipset for deg som skal fikse et helt hus er å planlegge. Å si at du skal fikse hele huset blir urealistisk og et for stort mål. Start med målet om å bygge en veranda for eksempel. Kanskje skal du også bygge et gjerde rundt hagen. Hva med et lekehus for barna dine? 

Start med det grunnleggende

Fruen vil nok gjerne starte med innredningen så snart som overhodet mulig. Allikevel er det viktigste å få fundamentet, vegger, vinduer, og dører unnagjort først. Om du har mange rom som nok trenger en endring i form av farger og lignende på vegger, så er wallsticker valget for deg. Wallsticker er nemlig noe så enkelt som klistremerker som du setter på veggen og dermed dekorerer, uten å trenge å male og tapetsere noe nytt. 

Det er slike grunnleggende oppgaver, som opphenging av wallsticker, som du bør begynne med. Så lenge fasaden, fundamentet, og rett og slett skjelettet av huset er flott, så kan du kaste inn noe virkelig fresht. Har du kjøpt et nytt hus, så har du garantert mye å ta med deg fra ditt gamle hjem. Men du kan selvfølgelig også kjøpe nye gjenstander.

Uansett hva du velger, så er grunnarbeidet viktigst. Dette støtter opp om alt det andre, slik at du trenger å starte her først!

Flere nyheter