Har du vurdert å bytte tannlege?

02 desember 2020
admin

Har du vurdert å bytte tannlege?

Jeg vet ikke med deg, men spørsmålet om å bytte tannlege har aldri egentlig meldt seg hos meg, men det gjelder jo med tannleger som det gjør med absolutt alle andre ting: som forbrukere har vi rett til å finne det som passer oss og preferansene våre best.

Kanskje du bare er hos tannlegen du går hos nå fordi du fikk den tannlegen da du flyttet hjemmefra. Kanskje tannlegen din til og med har flyttet, men du har ikke satt spørsmålstegn ved om du skulle bli eller finne et tannlegekontor som passet deg og behovene dine bedre. Jeg fant ut av at https://valentinlysttannlegekontor.no/ lå rett i nærheten av meg, så jeg byttet til dem nå i vår. Mye enklere.

La det være nært der du bor eller jobber

Å skulle til tannlegen er noe vi sjelden gleder oss til, og det er lett å lete etter alle mulige grunner til å hoppe over turen til tannlegen for en rens. Derfor er det viktig at vi gjør det så lett som mulig for oss selv å gjennomføre den avtalen vi har satt opp. Hvis du har en tannlege som er langt borte fra der du bor eller jobber er det lett å komme frem til et argument eller unnskyldning om at du ikke har tid, selv om det ligger fem tannlegekontorer rett i nærheten av der du bor eller jobber. Det er ingen unnskyldning. 

Selv-kjærlighet på nytt nivå

Når vi tenker på selv-kjærlighet tenker vi på ansiktsmasker, boblebad, massasje. De tingene der. Men den beste måten vi kan vise oss selv kjærlighet er jo å ta vare på helsa vår. Så den timen hos tannlegen betyr mye mer enn bare å gå til tannlegen. Det betyr at du velger ta vare på deg selv, både nå og i fremtiden, ved å ta bedre vare på helsen din.

Flere nyheter