Ølglasset – et løfte om reduserte sorger

12 juni 2019
Mathias Bjelland
Ølglasset - et løfte om reduserte sorger

Alkoholmisbruk – et spørsmål om psyken

Alkoholmisbruk har vært med menneskeheten i alle generasjoner siden drikken ble introdusert for sivilisasjonen. Det er et trist skue, men mest sannsynlig et faktum vi aldri vil komme over. Det handler om det faktum at alkohol er midtpunktet i nærmest hver eneste fest vi har, det være seg familieselskap eller firmafest. Drikker du ikke, ja da blir du regnet som kjedelig.

Det betyr at de aller fleste blir eksponert for alkohol i løpet av livet, da inkludert de som virkelig ikke bør bli det. Personer som for eksempel sliter med psyken, går gjennom stor sorg, eller til og med har gener som tilsier at de mest sannsynlig vil bli alkoholikere, er gode eksempler på folk som ikke har godt av det glasset de tilbys. Disse ender som oftest opp med avrusning. 

Avrusning hjelper deg å slippe tak

Veien er rask fra det å nyte alkohol en lørdagskveld til å drikke annenhver dag, eller kanskje hver eneste dag. Det skjer nærmest bare av seg selv for de som er aller mest reseptive til alkoholisme. Så snart du har kommet til dette punkter, så er du nødt til å oppsøke en avrusning som fungerer og kan hjelpe deg med det du egentlig sliter med – nemlig psyken din. 

En avrusning i dag er nemlig ikke som i gamle dager. I dag krever en avrusning helt andre virkemidler for å få deg på fote igjen. Det er nemlig ikke snakk om et lite frivillig fengsel som hjelper deg med avrusning. I stedet er det profesjonelle psykologer med tilbud om gode og dype samtaler som kan avdekke hva dine problemer faktisk er.

Dropp problemene – dropp alkoholen

Så snart du får problemene unna veie, så finnes det ingen grunn til å drikke lenger. Da er det kun avhengigheten som skal bekjempes, men er du disiplinert går dette fort unna. Da kan du leve livet ditt videre med et smil om munnen!

Flere nyheter